De Olympische en Paralympische Spelen staan ​​voor de deur. Parijs en Île-de-France zullen in volle gang zijn om meer dan 15 miljoen bezoekers te verwelkomen. 

Als u naar de gaststad van een evenement reist, en in het bijzonder naar Parijs, kunnen voorbereidende maatregelen nodig zijn, aangezien sommige hotels vanwege hun locatie te maken krijgen met verkeersbeperkingen. Om u zo goed mogelijk voor te bereiden op hun aankomst, raden wij u ten zeerste aan om te controleren of er beperkingen gelden voor hun hotel en of er noodzakelijke procedures vereist zijn. 

U kunt deze link gebruiken en delen om een ​​adres in te voeren, te achterhalen of hotels onder een veiligheidsperimeter vallen en de toegangsvoorwaarden te kennen. De beperkingen gelden ook voor activiteiten, tickets en rondleidingen die plaatsvinden in de getroffen gebieden. 

Als hotels of plannen worden beïnvloed door de veiligheidsperimeter, vergeet dan niet om hen te herinneren aan de Games Pass (Pass Jeux) die ze voor hun aankomst moeten verkrijgen. 

De introductie van de Games Pass en QR-codes heeft tot doel het reizen tijdens de Olympische Spelen van Parijs 2024 te beveiligen en te organiseren. Het belangrijkste is om te plannen, dus moedig ze aan om hun reisplannen snel te controleren en klaar te zijn voor hun aankomst.